Nieuws

Nieuwsitems over vrijwilligerswerk

8 september 2021
Allévo zoekt vrijwilligers in de vier locaties op Schouwen-Duvieland
Lees meer
2 september 2021
De online Cursus Vrijwilligers Coördinatie bestaat uit 4 online webinars. Tijdens elk van deze webinars staat 1 actueel thema rond vrijwilligersinzet centraal. Dit biedt vrijwilligers coördinatoren de kans om zich vakinhoudelijk verder te ontwikkelen.
Lees meer
2 september 2021
Burendag is de dag waarop buren jaarlijks gezellig samenkomen. Dit jaar is de behoefte aan samen zijn met elkaar groter dan ooit. Vier daarom ook nu weer Burendag, vier het veilig met elkaar op 25 september!
Lees meer
14 juli 2021
Maak kennis met groen vrijwilligerswerk!
Lees meer
22 juni 2021
In aanloop naar 1 juli 2021 organiseert WBTR.nl heel veel webinars met als doel bekendheid te geven aan de nieuwe wet en aan de mogelijkheden voor verenigingen eraan te voldoen. Deelname is kosteloos maar u moet zich wel aanmelden. Organisaties die zich aanmelden ontvangen daarna ook de gratis nieuw...
Lees meer
22 juni 2021
Op 1 juli moeten alle verenigingen en stichtingen voldoen aan de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen. Bestuurswerk is nuttig en nodig. Daarom is het belangrijk dat de vereniging of stichting voldoet aan de wet. Zeker omdat na 1 juli 2021 sprake is van hoofdelijke persoonlijke aansprakel...
Lees meer
15 april 2021
Ineke van Poppel-Louws (vrijwilligster in de Ruilwinkel)
Lees meer
5 maart 2021
Geert de Leeuw en Betty van der Straaten
Lees meer
11 februari 2021
Belangrijke mededeling i.v.m. Corona virus: Gezien de enthousiaste reacties na het geven van online workshops en de onzekerheid rond het verloop van Corona en beperkende maatregelen bieden wij de cursus Vrijwilligers Coördinatie de komende tijd online aan. Lees hieronder meer informatie daarover.
Lees meer
4 februari 2021
Johan Kivits - Vrijwilliger bij sv WIK’57
Lees meer