Wandelvrijwilliger in Zierikzee gezocht

Wie wil één keer in de week met een oudere heer in een rolstoel wandelen door Zierikzee. Deze meneer woont in de binnenstad van Zierikzee.

Maatje gezocht

Een meneer in Oosterland is op zoek naar iemand die hem 1 keer in de week kan bezoeken om wat klusjes voor hem te doen. Variërend van een nummer in zijn mobiel invoeren, een gaatje boren, een schroef vast of los draaien tot zijn laptop resetten. Meneer heeft geen kracht meer in zijn handen en kan zulke kleine dingen niet goed meer zelf doen. Daarnaast vindt hij het gezellig als je een bakkie koffie met hem drinkt. Ook zou hij het fijn vinden om samen met iemand een klein stukje te wandelen in Oosterland.

 

Maatje gezocht voor oudere heer in Zierikzee

Een oudere meneer in Zierikzee is op zoek naar een maatje die hem af en toe kan helpen op de computer. Ook wil meneer graag een kopje koffie met iemand drinken en samen een klein stukje lopen. 

Ouder echtpaar zoekt tuinhulp

Een ouder echtpaar in Scharendijke zoekt iemand die eens in de 14 dagen wat kleine tuinklusjes kan doen. Bijvoorbeeld de kantjes knippen van het gazon en in het voorjaar wat snoeiwerk. Heeft u wat tijd over en werkt u graag in een tuin, neem dan contact op met Sandra Engel van het Vrijwilligerspunt SD, telefoon : 06- 57 81 24 77.

Gezellig maatje gezocht voor 15-jarige jongen

Een 15 jarige jongen uit Zierikzee zoekt een gezellig maatje om gezellig wat te kletsen.

Wiskundehulp gezocht

Wie kan een jongen van 15 jaar uit Zierikzee helpen met wiskunde?