Maatje gezocht

Een meneer in Oosterland is op zoek naar iemand die hem 1 keer in de week kan bezoeken om wat klusjes voor hem te doen. Variërend van een nummer in zijn mobiel invoeren, een gaatje boren, een schroef vast of los draaien tot zijn laptop resetten. Meneer heeft geen kracht meer in zijn handen en kan zulke kleine dingen niet goed meer zelf doen. Daarnaast vindt hij het gezellig als je een bakkie koffie met hem drinkt. Ook zou hij het fijn vinden om samen met iemand een klein stukje te wandelen in Oosterland.

 

Ouder echtpaar zoekt tuinhulp

Een ouder echtpaar in Scharendijke zoekt iemand die eens in de 14 dagen wat kleine tuinklusjes kan doen. Bijvoorbeeld de kantjes knippen van het gazon en in het voorjaar wat snoeiwerk. Heeft u wat tijd over en werkt u graag in een tuin, neem dan contact op met Sandra Engel van het Vrijwilligerspunt SD, telefoon : 06- 57 81 24 77.

Gezellig maatje gezocht voor 15-jarige jongen

Een 15 jarige jongen uit Zierikzee zoekt een gezellig maatje om gezellig wat te kletsen.

Wiskundehulp gezocht

Wie kan een jongen van 15 jaar uit Zierikzee helpen met wiskunde?

Maatjes voor jonge meiden gezocht

Voor een aantal meiden in Burgh-Haamstede met een lichtverstandelijk beperking in de leeftijdscategorie 23 tot en met 40 zijn wij op zoek naar een buddy/maatje. Dit om individueel met een van de meiden iets te ondernemen, bijv. x naar de bios, winkelen, koffietje drinken. 

Wij zijn op zoek naar mensen die dit leuk vinden en dit voor iets langere tijd kunnen bieden, zodat wij de voorspelbaarheid enigszins kunnen borgen.

Denk hierbij aan bijv. 1 x per maand. Dit is op vrijwillige basis, eventuele kosten die gemaakt worden vergoed.

Graag horen wij van jou.  De meiden kijken er naar uit.

 

Sportliefhebber gezocht voor oudere meneer in Zierikzee

Een gezellige meneer in Zierikzee van rond de 75 jaar zoekt een maatje om samen sport te kijken op de televisie. Meneer vindt alle sporten leuk. Meneer zit in een scootmobiel en zou het leuk vinden om op zaterdagmiddag samen met een maatje naar voetbalvereniging MZC'11 te gaan om daar live naar voetbal te kijken. 

Dame uit Zierikzee zoekt vervoer naar Middelburg

Een dame uit Zierikzee zou zo nu en dan mee willen rijden naar Middelburg. (Natuurlijk is een onkostenvergoeding bespreekbaar). 

Handwerk maatje gezocht

Een  vitale dame uit Schuddebeurs (65+) is op zoek een handwerkmaatje. 

Het zou gezellig zijn om samen te handwerken onder het genot van een lekker kopje koffie. 

Hulp in de tuin in Bruinisse

Wie kan een dame in Bruinisse helpen af en toe haar tuin te onderhouden? 

Mevrouw heeft vermoeidheidsklachten en wil zo graag haar tuin ordelijk houden. 

(kleine klusjes) vrijwilliger gezocht

Wie kan een slechtziende mevrouw uit Nieuwerkerk incidenteel helpen met kleine schoonmaak karweitjes. Mevrouw zou haar buitenboel wel eens gedaan willen hebben of de garage een sopbeurt geven. Wie o wie kan helpen? 

Vrijwilliger met een trekhaak gezocht

Een slechtziende mevrouw uit Nieuwerkerk zoekt een vrijwilliger met een auto en trekhaak om een aanhangwagentje te trekken. Op deze aanhangwagen zou de elektrische rolstoel van mevrouw kunnen. Mevrouw zou het heel erg leuk vinden om naar leuke plekjes op ons eiland te gaan. 

Vrijwilliger met groene vingers gezocht

Dame in Burgh-Haamstede zoekt een vrijwilliger om samen af en toe haar kleine voor- en achtertuin onkruid vrij te houden.