Maatje gezocht

Een meneer in Oosterland is op zoek naar iemand die hem 1 keer in de week kan bezoeken om wat klusjes voor hem te doen. Variërend van een nummer in zijn mobiel invoeren, een gaatje boren, een schroef vast of los draaien tot zijn laptop resetten. Meneer heeft geen kracht meer in zijn handen en kan zulke kleine dingen niet goed meer zelf doen. Daarnaast vindt hij het gezellig als je een bakkie koffie met hem drinkt. Ook zou hij het fijn vinden om samen met iemand een klein stukje te wandelen in Oosterland.

 

Maatjes voor jonge meiden gezocht

Voor een aantal meiden in Burgh-Haamstede met een lichtverstandelijk beperking in de leeftijdscategorie 23 tot en met 40 zijn wij op zoek naar een buddy/maatje. Dit om individueel met een van de meiden iets te ondernemen, bijv. x naar de bios, winkelen, koffietje drinken. 

Wij zijn op zoek naar mensen die dit leuk vinden en dit voor iets langere tijd kunnen bieden, zodat wij de voorspelbaarheid enigszins kunnen borgen.

Denk hierbij aan bijv. 1 x per maand. Dit is op vrijwillige basis, eventuele kosten die gemaakt worden vergoed.

Graag horen wij van jou.  De meiden kijken er naar uit.

 

Handwerk maatje gezocht

Een  vitale dame uit Schuddebeurs (65+) is op zoek een handwerkmaatje. 

Het zou gezellig zijn om samen te handwerken onder het genot van een lekker kopje koffie. 

(kleine klusjes) vrijwilliger gezocht

Wie kan een slechtziende mevrouw uit Nieuwerkerk incidenteel helpen met kleine schoonmaak karweitjes. Mevrouw zou haar buitenboel wel eens gedaan willen hebben of de garage een sopbeurt geven. Wie o wie kan helpen? 

Vrijwilliger met een trekhaak gezocht

Een slechtziende mevrouw uit Nieuwerkerk zoekt een vrijwilliger met een auto en trekhaak om een aanhangwagentje te trekken. Op deze aanhangwagen zou de elektrische rolstoel van mevrouw kunnen. Mevrouw zou het heel erg leuk vinden om naar leuke plekjes op ons eiland te gaan. 

Hondenliefhebber gezocht

Welke hondenliefhebber zou een lief hondje van een dame in Zierikzee willen uitlaten? 

Het liefst op dinsdag-, donderdag-, vrijdagmiddag en om de week op zondag. Mocht u interesse hebben (al is het maar voor 1 of 2 dagen) neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt SD en misschien is er een uitlaatpoule op te richten. 

Rummikub maatje gezocht in Burgh-Haamstede

Oudere dame in Burgh-Haamstede zoekt een gezellig maatje om één keer in de maand gezellig samen te rummikuppen.

Chauffeur gezocht

Wie zou een oudere heer kunnen rijden op zaterdag 4 februari 2023 naar Ede?  Meneer zou heel graag de trouwerij van zijn kleindochter willen bijwonen. De chauffeur mag de auto van meneer gebruiken. 

Hondenuitlaat vrijwilliger gezocht in Zierikzee Malta

Wie zou het leuk vinden om een klein hondje uit te laten voor een mevrouw uit de wijk Malta Zierikzee. 

Mevrouw laat het hondje een paar keer per dag heel kort uit i.v.m. blessure aan knie, maar het hondje zou het zo fijn vinden om met iemand een groter rondje te lopen. (Het zou al fijn zijn als u het 2 of 3 keer in de week zou willen doen, misschien is er een andere vrijwilliger die het op de andere dagen zou willen doen). Wellicht heeft u zelf een hondje en kunt u het hondje even meenemen.