Geregistreerde organisaties op de website

Natuurvriendelijk terreinbeheer
Lees meer
Wij als zorg organisatie zijn "Corona-proof" en houden ons aan de RIVM adviezen.
Lees meer
Dé atletiekvereniging op Schouwen-Duiveland met een mooie accommodatie in Zierikzee aan de Banninklaan. AV Delta Sport is opgericht op 16 september 1955.
Lees meer
In 2020 hebben we een omslag gemaakt van Zorgboerderij naar Beleefboerderij. Ons aanbod op recreatief gebied hebben we uitgebreid met onder andere een voertour, begeleide buitenritten en boerengolf. Ook hebben we restaurant ‘de Trotse Tafel’ heropend op ons terrein. Hier kunnen recreanten terecht v...
Lees meer
Sociaal vervoer van ouderen en anderen die hulp kunnen gebruiken bij het deelnemen aan activiteiten of afleggen van bezoeken in de buurt.
Lees meer
Bemiddelen in burenconflicten. Goed getrainde vrijwilligers helpen buren samen een probleem op te lossen. Als het gaat om de tuin, geluid, parkeren of rommel. Als praten met je buren niet lukt helpen wij graag. Het is gratis en de bemiddelaars brengen je geen gelijk maar geluk. Samen met je buren b...
Lees meer
Begeleidingscentrum voor kinderen met autisme - en of aanverwante psychische stoornissen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, in een landelijke omgeving met paarden, andere dieren en een mooie speeltuin.
Lees meer
Woon-Zorg en welzijnsorganisatie waar aandacht voor mensen en hun persoonlijke zorgbehoefte centraal staat.
Lees meer
Opruimen van zwerfafval op de stranden van Schouwen-Duiveland en langs de Oosterschelde en de Grevelingen.
Lees meer