Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor NVA Zeeland

De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) is dé vereniging die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten – in alle levensfasen en op alle levensterreinen. De regio Zeeland is recentelijk na 1,5 jaar ondersteund te zijn door het regiobestuur van NVA Noord-Brabant, samengevoegd met de regio Noord-Brabant tot de nieuwe NVA regio NVA Noord-Brabant/Zeeland.

Voor de regio Zeeland, hebben we dringend behoefte aan nieuwe, energieke vrijwilligers. Wij willen namelijk onze activiteiten voor mensen met autisme en hun netwerk behouden en waar mogelijk uitbreiden.

Er worden met enige regelmaat bijeenkomsten georganiseerd. Denk hierbij aan lotgenoten contacten en thema-avonden. Daarnaast willen we de naamsbekendheid vergroten in de regio Zeeland. Daarbij zijn we hard opzoek naar nieuwe vrijwilligers die ons daarbij gaan ondersteunen. Er zijn taken genoeg.

Daarnaast willen we ook nog graag onze activiteiten uitbreiden, onze PR en social media uitbreiden en nieuwe initiatieven ontwikkelen. Helaas ontbreekt het ons aan voldoende vrijwilligers om onze activiteiten te behouden en nieuwe te ontwikkelen en zo komen wij bij u terecht!


Heeft u, uw partner, uw kind, of een van uw ouders bijvoorbeeld autisme en wilt u uw ervaringen graag delen met anderen, dan is vrijwilliger in de regio Zeeland wellicht iets voor u! Er zijn diverse mogelijkheden om als vrijwilliger te helpen bij de regio, dus heeft u belangstelling, laat het ons weten via een bericht. De regio Noord-Brabant/Zeeland is te bereiken via het volgende mailadres: secretaris@nva-nb.nl


Wij zoeken ervaringsdeskundigen die al lid zijn, of willen worden van de NVA. (Nederlandse Vereniging voor Autisme). Wij bieden ondersteuning door middel van cursussen. U krijgt natuurlijk reiskostenvergoeding en u komt in een enthousiast team met mede-vrijwilligers terecht om mee samen te werken.


Wat bieden wij u:
· Het werken met een enthousiast team
· Deskundigheidsbevordering middels cursussen
· Ondersteuning vanuit het regionaal bestuur
· Reiskostenvergoeding tegen de normaal geldende tarieven, €0,19 per km,
of volgens de tarieven van openbaar vervoer


Horen wij van u?
Wilt u meer informatie over de NVA regio Noord-Brabant/Zeeland, kijk dan op onze website: www.nva-nb.nl of volg ons op de diverse social media kanalen zoals Linkedin, Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.


Het betreft vrijwilligerswerk waar geen vergoeding tegenover staatWaar moet de vrijwilliger aan voldoen:

Ben je ervaringsdeskundige op het gebied van autisme, dan zijn wij op zoek naar jouw

Reageren

Let op! E-mailadres of telefoonnummer is verplicht in te vullen.

Velden met een * zijn verplicht.