Sportieve Cultureel Werker: Vrijwilligerswerk in Gambia.

Omschrijving vacature

Ben je creatief, avontuurlijk of sportief? Ben je op zoek naar een onvergetelijke buitenlandse ervaring? Dan is dit een buitengewone kans voor jou!

Sportieve, creatieve en zelfstandige vrijwilligers kunnen een mooie bijdrage leveren aan kinderen en jongeren in het dorp Tanji. Wanneer je jezelf voor dit project aanmeldt, dan ga je sport- en speldagen organiseren en begeleiden bij verschillende projecten. En dat is erg leuk, want op die manier draag je niet bij aan één project, maar doe je de jeugd op verschillende projecten een plezier met je activiteiten. Beoefen je zelf een bepaalde sport, dan kun je hier bijvoorbeeld ‘clinics’ voor organiseren en je eigen sport op de projecten introduceren. Houd er wel rekening mee dat de beheersing van de Engelse taal bij de jongere kinderen beperkt zal zijn. Dat vergt uiteraard een goede samenwerking met de leerkrachten en begeleiders die hen uitleg kunnen geven.

Eigenschappen

* Je bent minimaal 18 jaar oud op de vertrekdatum.
* Je bent lichamelijk en geestelijk gezond.
* Je bent sportief, sociaal, geduldig, flexibel, betrouwbaar en je hebt interesse in een andere cultuur.
* Je bent in staat om zelf de kosten te betalen die vrijwilligerswerk in Gambia met zich meebrengen zoals b.v. ticket, verblijfskosten en maaltijden.

Locatie

Overig

Werkdagen en -uren

In overleg (In overleg. uur per week)

Beschikbare plaatsen

2 plaatsen

Aanmelden