Kassa medewerker World Press Photo Zierikzee

Omschrijving vacature

Van zaterdag 13 juli tot en met zondag 4 augustus 2019 organiseert Stichting Daquerre World Press Photo Zierikzee in de Nieuwe Kerk te Zierikzee.

De jaarlijkse fotowedstrijd toont de beste foto’s het werk dat afgelopen jaar het meest bijdroeg aan de visuele journalistiek. De bekroonde foto’s worden verzameld in een tentoonstelling die naar 45 landen reist en wordt jaarlijks door meer dan vier miljoen mensen bekeken.

Om deze expositie tot een succes te maken zijn wij opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die deze periode inzetbaar zouden willen zijn als:

-Kassamedewerker/ kaartcontroleurs:
Bezoekers verwelkomen en kaartjes verkoop. De verkoop gaat digitaal met pin. De bezoeker krijgt een uitgeprinte ticket mee. De kaartcontroleurs scannen de kaarten van de bezoekers.

-Vliegende keep:
De vliegende keep zal de kassamedewerkers en kaartcontroleurs afwisselen in hun pauzes. En ondersteuning bieden daar waar het nodig is.

-Werktijden:
Ma tm Za 10.00-18.00u
Zo 12.00-18.00u

We vragen je minimaal voor 2 dagen op te geven. In overleg kunnen de uren in 2 diensten opgedeeld worden: 10.00-14.00 en 14.00-18.00u. Houd er rekening mee dat je dan geen lunchpauze zult hebben.

Draag je fotografie en het culturele leven van Zierikzee een warm hart toe en heb je zin om samen met het World Press Photo Zierikzee team een fantastische expositie neer te zetten? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar dhanja@worldpressphotoexpozierikee.com met daarin je naam, emailadres, telefoonnummer en de dagen en tijden dat je zou kunnen werken.

Hopelijk zien we je inschrijving snel tegemoet!

Met vriendelijke groet.
Dhanja Bakker (vrijwilligerscoordinator)

Eigenschappen

representatief, gastvrij, betrouwbaar, met verschillende mensen kunnen omgaan.

Locatie

Zierikzee

Werkdagen en -uren

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag (16 uur per week)

Beschikbare plaatsen

39 plaatsen

Aanmelden