Vraag van de inwoner

 Jongedame zoekt een zwemmaatje om één keer per week te gaan zwemmen. De dame heeft begeleiding nodig i.v.m. een visuele en lichamelijke beperking.

 

Oudere dame uit Zierikzee zoekt een vrijwilliger die met haar één keer per week een rondje wil doen met haar rolstoel.

 

Mevrouw uit Zierikzee is op zoek naar een vrijwilliger om samen een leuke activiteit te doen en om samen gezellig een praatje te maken.

 

Een ouder echtpaar in Burgh-Haamstede zoekt een handig iemand die hen kan helpen met wat kleine klusjes in huis.

 

Wie heeft er twee keer in de week tijd om met een oudere heer in Mitt Hem te Zierikzee te gaan wandelen? Het wandelen is op de gang en duurt ongeveer een half uurtje.

 

Er worden koffievrijwilligers gevraagd voor de locatie Mitt Hem in Zierikzee. De koffievrijwilliger vindt het leuk om samen koffie te drinken met de intramurale cliënten op dinsdag- en donderdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur.

 

Wie wil één keer in de week de krant voorlezen voor een bewoonster in Mitt Hem.

 

Een mannelijke vrijwilliger die samen met een meneer tuinactiviteiten wil oppakken of samen wil wandelen in Zierikzee.

 

Een dame van half in de zeventig, woonachtig in de Westhoek, zoekt een maatje om samen dingen te ondernemen. Mevrouw is in het bezit van eigen vervoer.

 

Vrijwilligers gevraagd om met cliënten uit de Wieken op donderdagmorgen van 10.00 tot 11.30 naar de weekmarkt in Zierikzee te gaan.
Een oudere mevrouw uit Zierikzee Malta zoekt iemand die 1 of 2 keer in de week aan het eind van de middag een boterham wil klaar maken en deze mevrouw een uurtje gezelschap wil houden.
Wie zou er 1 of 2 keer in de week voor een mevrouw uit Brouwershaven willen koken. Mevrouw volgt een specifiek dieet en kan goed aangeven wat ze wel of niet mag eten.